Despre noi

ECHIPA


Pe  piaţa furnizorilor de servicii publicitare şi produse tipografice, New Idea Group este deja un nume cunoscut, apreciat şi solicitat. Suntem o echipă multidisciplinară şi multiprofesională, bine sudată, în care fiecare îşi cunoaşte locul şi rolul, obiectivele şi preocupările şi care răspunde cerinţelor actuale ale pieţei.

Avem iniţiativă, oferim soluţii viabile, avem curajul de a fi deschişi şi sinceri în ceea ce recomandăm clienţilor noştri. Entuziasmul, pasiunea, atitudinea profesionistă, respectul pentru cei cu care lucrăm ne definesc în tot ceea ce facem.

 

 SEDII, DOTARI TEHNICE

Ca agenţie de publicitate full service,  ne-am diversificat serviciile şi ne-am propus să răspundem prompt unui spectru cât mai larg de solicitări.

Am încercat, în cei aproape 10 ani de când activăm pe piaţă, să ţinem pas cu ultimele tehnologii şi să ne dezvoltăm continuu.

 Sediul principal al firmei se află pe strada Emil Isac, numărul 6. Aici vă stăm la dispoziţie de luni până vineri, în  intervalul orar 9.00- 17.30.

Incepand cu anul 2011, din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile colaboratorilor nostri, am deschis un nou punct de lucru in incinta Iulius Mall Cluj. Suntem, astfel, 12 ore la dispozitia clientilor nostri, perfect constienti de importanta respectarii termenelor de realizare a lucrarilor, deoarece realizarea la timp a unui proiect este la fel de importanta ca si calitatea lui.

 

View the embedded image gallery online at:
https://newideagroup.ro/despre-noi-echipa#sigProId8358cd6124