Reviste si publicatii

Sunt produse tipografice complexe, menite sa sustina o oferta variata de produse sau servicii. Pentru ca impactul sa fie cat mai mare, necesita o realizare grafica deosebita.

Pliante

Pliantele reprezinta o modalitate de promovare utila si apreciata. Bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie, un eveniment realizat de aceasta sau un produs.

Read more ...

Invitatii

Transforma evenimentele realizate de tine in puncte de reper pentru cei din jur. Asigura-te ca lumea nu le va uita prea devreme. Trimite invitatii inteligente, personalizate, inedite prin design si forma.

Read more ...

Carti de vizita

Cartea de vizita este un instrument de marketing, o prima modalitate de a te prezenta, care spune multe despre tine si afacerea ta. Ca si grafica, acestea trebuie sa fie usor de citit, intr-un format cat mai atractiv.

Read more ...

Felicitari

De cate ori nu ai petrecut minute bune in fata unui stand incercand sa alegi o felicitare potrivita? Noi te ajutam sa realizezi propriile felicitari, personalizate, inedite ca forma si design, adaptate pentru fiecare situatie.

 

 

Post it

Detalii tehnice:

- nu exista o dimensiune standard, nici un numar exact al filelor
- se pot personaliza cu elementele dvs grafice

 

 

Albume foto digitale

Transformati orice eveniment din viata dumneavoastra intr-un moment memorabil! Selectati cele mai reusite fotografii, din cele mai frumoase momente, dati-le forma si viata . Noi va ajutam sa creati albume unice tiparite pe hartii si cartoane speciale.

 

Etichete

Detalii tehnice:
- imprimarea se poate face color sau fata verso pe suport autocolant hartie sau PVC
- pentru design-uri personalizate, se poate apela ulterior la procedeul de cutter plotter

 

 

Cataloage, brosuri

Sunt produse tipografice complexe, menite sa sustina o oferta variata de produse sau servicii. Pentru ca impactul sa fie cat mai mare, necesita o realizare grafica deosebita.

Read more ...

Plicuri personalizate

La cerere se pot personaliza color sau fata verso cu orice informatie furnizata din partea dvs., fara a avea o limita de tiraj

Calendare

Vazute ca o modalitate de promovare utila, apreciata de catre clientii si partenerii companiei dvs., calendarele se pot comanda  in diferite dimensiuni si tiraje. In realizarea lor va punem la dispozitie designe deosebite personalizate in functie de dorintele dvs.

Read more ...

Foi cu antet

Detalii tehnice: suport hartie 80-100 gr

Postere, afise

Bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie, un eveniment realizat de aceasta sau un produs.
In functie de cantitatea si dimensiunea dorita, afisele se pot realiza folosind ca tehnologie tiparul digital sau cel offset.

Read more ...

Mape

Sunt atât o modalitate de prezentare cât şi extrem de importante în promovarea imaginii unei companii sau eveniment. Foarte practice, ele transmit informaţii despre companie sau un eveniment.Pot fi tipărite atât în exterior cât şi pe interior, cu buzunare sau fără, înfoliate mat sau lucios.

Fluturasi

Sunt instrumente de marketing practice, usor de realizat si de distribuit. Ele transmit informatii despre companie, produse sau promoveaza anumite evenimente. 

Read more ...

Subcategories